• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Zlata bonitetna odličnost za podjetje PRONET Kranj

 
PRONET Kranj je prejel najvišjo, zlato boniteto odličnosti, ki jo podeljuje Bisnode. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Gre za prestižno edicijo odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. Tako oceno v Sloveniji dosega le 0,7% najboljših pravnih subjektov.

Boštjan Berčič, direktor podjetja Pronet, Kranj, je dne 22. junija, prejel zlato plaketo odličnosti iz rok direktorice podjetja Bisnode. »Za naše podjetje in zaposlene predstavlja certifikat Zlate bonitetne odličnosti še dodatno potrditev, da tisto, kar delamo, delamo dobro. Da je naša usmeritev v odličnost prava, nam potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke. Hkrati pa priznanje za nas pomeni tudi novo odgovornost, da še naprej vztrajamo na poti k še kakovostnejšim izdelkom in storitvam«, je povedal Boštjan Berčič, ki že od leta 2013 prejema certifikate odličnosti za poslovanje svojega podjetja, letos pa je prvič prejel tudi zlatega.

PRONET Kranj se ukvarja z razvojem naprednih računalniških rešitev za podporo poslovanja podjetjem. Produkti, ki jih razvijajo, so namenjeni podjetnikom, ki se zavedajo pomena in učinkovitosti današnjih naprednih tehnologij, ter kakovostnih in pravočasnih informacij za rast podjetja. Orodja v oblaku, z vgrajeno umetno inteligenco, seveda uporabljajo tudi sami, pri spremljanju poslovanju svojega podjetja.

Certifikati in nagrade zato niso samo potrditev, da delajo dobro, temveč tudi potrditev, da so njihova orodja učinkovita. Verjamejo, da so certifikati potrditev in nagrada tudi zaposlenim, ki se dnevno trudijo za zadovoljstvo vseh naročnikov. Letošnje zlato priznanje pa je še bolj dragoceno, saj so ga prejeli prav na 20. obletnico aktivnega delovanja. Vsekakor pomembna motivacija k nadaljnjemu razvoju podjetja.

Zlata bonitetna odličnost AAA za podjetje PRONET Kranj