• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

O podjetju

Smo ekipa računalniških strokovnjakov, ki sveže ideje spreminja v učinkovite računalniške rešitve za podporo poslovanja podjetja. Poslovna inteligenca, Upravljanje odnosov s strankami (CRM), IS za proizvodnjo vina in procese v vinski kleti, Upravljanje človeških virov (HRM), Trgovina in storitve, Računovodstvo in finance, Plače in drugi prejemki, Sejemska dejavnost, IS študentskih servisov, predstavljajo samo nekaj produktov iz naše ponudbe.

Vodilo - spoznati poslovne procese v podjetju stranke že na samem začetku sodelovanja - lahko zagotovimo samo na način osebnega pristopa. To pomeni, da z ekipo izkušenih in po strokovni plati kompetentnih strokovnjakov, poiščemo pravo rešitev za vsak problem v procesu poslovanja podjetja.

Interdisciplinarnost in širino poznavanja poslovanja sistemov, lahko zagotovimo samo s poznavanjem poslovnih procesov tako v velikih podjetjih, kot v javni upravi in v malih/mikro podjetjih. To omogoča uvedbo dobre poslovne prakse iz enega v drug sistem.

Zaupanje je osnova vsakega odnosa, tudi odnosa kupec-stranka. Zato je tretji element, na katerem sloni delovanje našega podjetja, verjetno najpomembnejši. Kvaliteta storitev, korekten odnos, posluh za težave, in konsistenca delovanja celotnega podjetja pa so aktivnosti, ki so nam v preteklih 15ih letih omogočile, da je »Zaupanje«, postala najboljša blagovna znamka podjetja PRONET, Kranj, d.o.o. Preberite si Mnenja naših strank.

Uspešnost poslovanja podjetja PRONET Kranj se kaže tudi v visoki bonitetni oceni AA, ki še posebej v današnjih težkih gospodarskih razmerah pomaga pri doseganju verodostojnosti in varnosti pri kupcih. Pridobljen certifikat poslovne odličnosti in s tem povezana finančna stabilnost družbe je zagotovilo vsem kupcem programske opreme za dolgoročno zagotavljanje garancije in izpeljavo zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih, kar je  danes zelo redko.

V letu 2013 smo prejeli najvišjo bonitetno oceno iBON-a, ki nas vidi kot nadpovprečno oziroma zelo kvalitetno podjetje.