• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

SMERNICE DELOVANJA

V podjetju se zavedamo, da se moramo zaradi vedno novih zahtev trga vsi neprestano prilagajati novim tržnim situacijam. Poslovni procesi so vse bolj zahtevni in kompleksni. Hiter in učinkovit odziv na spremembe je možen samo s prilagoditvijo organizacije poslovanja, ki pa je mogoča samo v primeru popolnega obvladovanja informacij in upravljanja z njimi. In ravno hitro ter kvalitetno obvladovanje informacij ter njihovo upravljanje sta osnovni načeli delovanja naših računalniških programov in našega podjetja.

VIZIJA

Naša vizija je skrajšati čas za izvedbo posameznih poslovnih procesov podjetij in imeti zadovoljne stranke. To nam že uspeva in nam lahko tudi v prihodnje uspeva samo z uvajanjem novih sodobnih tehnologij in s poštenim delom ter iskrenim odnosom do naših strank.

VREDNOTE

Pri delu poudarjamo pomen tesnega sodelovanja s strankami, vse od zasnove, izdelave, testiranja in postavitve računalniške podpore IS. S tem pa se naš poslovnih odnos šele začne, saj za vse računalniške programe nudimo možnost vzdrževanja in dograjevanja in s tem izdelave novih funkcij, ki dodatno olajšalo delo. Usmerjeni smo v odličnost naših izdelkov, storitev in odnosov z našimi strankami. Zato je njihovo zadovoljstvo tudi naše. Mnenja naših strank si preberite na Priporočila strank.