Smo ekipa računalniških strokovnjakov, ki na temeljih sodobne informacijske tehnologije razvija edinstvene poslovne modele.

več kot
0
uporabnikov
več kot
0
partnerjev
več kot
0
Zaposlenih

Vodilo – spoznati poslovne procese v podjetju stranke že na samem začetku sodelovanja – lahko zagotovimo samo na način osebnega pristopa. To pomeni, da z ekipo izkušenih in kompetentnih strokovnjakov, poiščemo pravo rešitev za vsak problem v procesu poslovanja podjetja.

Interdisciplinarnost in širino poznavanja poslovanja sistemov, lahko zagotovimo samo s poznavanjem poslovnih procesov tako v velikih podjetjih, kot v javni upravi in v malih/mikro podjetjih. To omogoča uvedbo dobre poslovne prakse iz enega v drug sistem.

Naša vizija je skrajšati čas za izvedbo posameznih poslovnih procesov podjetij in imeti zadovoljne stranke. To nam že uspeva in nam lahko tudi v prihodnje uspeva samo z uvajanjem novih sodobnih tehnologij in s poštenim delom ter iskrenim odnosom do naših strank.

Zaupanje je osnova vsakega odnosa, tudi odnosa kupec-stranka. Zato je tretji element, na katerem sloni delovanje našega podjetja, verjetno najpomembnejši. Kvaliteta storitev, korekten odnos, posluh za težave, in konsistenca delovanja celotnega podjetja pa so aktivnosti, ki so nam v preteklih 25ih letih omogočile, da je »Zaupanje«, postala najboljša blagovna znamka podjetja PRONET, Kranj, d.o.o.

V podjetju se zavedamo, da se moramo zaradi vedno novih zahtev trga vsi neprestano prilagajati novim tržnim situacijam. Poslovni procesi so vse bolj zahtevni in kompleksni. Hiter in učinkovit odziv na spremembe je možen samo s prilagoditvijo organizacije poslovanja, ki pa je mogoča samo v primeru popolnega obvladovanja informacij in upravljanja z njimi. In ravno hitro ter kvalitetno obvladovanje informacij ter njihovo upravljanje sta osnovni načeli delovanja naših računalniških programov in našega podjetja.

Da delamo dobro, nam povedo tudi nagrade, na katere smo ponosni. V letih 2016, 2017 in 2018 smo prejeli certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA, kar potrjuje, da so naše usmeritve prave in namere jasne.


Kako do nas?

Avtocesto zapustite na izvozu Kranj – vzhod in nadaljujte z vožnjo v smeri proti Kranju. Krožišče (poleg Mercatorja) zapustite na tretjem izvozu v smeri Škofja Loka. Peljete se mimo trgovskega centra Tuš in Qlandia, naravnost skozi semaforizirano križišče, preko Delavskega mosta, naravnost skozi dva semaforja v smeri Škofja Loka, malo navzgor in mimo podjetja IskraTel na levi strani. Vhod v podjetje PRONET Kranj je skozi drugi (zahodni) vhod kompleksa IskraTel oz. točno nasproti kamionskega vhoda v podjetje Sava d.d. PRONET Kranj se nahaja v sektorju E10 na desni strani poslovne stavbe.

Spoznajte ekipo


Ponosni smo, da smo z vami že 25 let. V tem času smo poleg znanj razvijali tudi ekipo, dodajali nove in izobraževali obstoječe sodelavce. Danes imamo v svojih vrstah številne strokovnjake, ki našim strankam pomagajo dosegati njihove cilje.

Aleš Gašperšič je direktor in vodja razvoja, ki je idejo AccountingBox-a spremenil v najnaprednejšo aplikacijo, kar jih omogoča sodobna tehnologija.

Ljubitelj gora, morja ter vsega lepega in dobrega vmes.

Slavko Frelih je direktor operative. Odgovoren je za to, da vse teče tako kot je treba in da so uporabniki zadovoljni.

Ljubiteljski nogometaš in profesionalni obiskovalec Sv. Jošta nad Kranjem.

Gregor Šturm je sistemski analitik in vodja projektov. Skrbi, da programske rešitve v celoti podpirajo uporabnikove poslovne funkcije in procese.

Navdih in ideje rad išče v domači hoby delavnici.

Tomaž Tepina je razvijalec IT sistemov, skrbi predvsem za delo z Oracle bazo.

Ni si pustil rasti brade, a vseeno vari svoje pivo.

Maja Gale skrbi za to, da stranke redno prejemejo fakture ter jih navaja na plačilno disciplino 😉 Odlično pa se znajde tudi v prodajni funkiciji.

V prostem času se posveča družini, gobarjenju, športanju (skok v širino in tek v daljino) ter je inštruktorica country plesov.

Anže Štembergar Zupan je direktor marketinga. Skrbi za to, da se dober glas o AccountingBox-u sliši daleč naokoli.

Kadar ne razmišlja o povečanju produktivnosti, stiska pesti za Manchester United.

Mile Karlaš je svetovalec. Uporabnikom nudi vsesplošno tehnično in vsebinsko pomoč pri vzpostaviti delovnih procesov znotraj sistema.

Zaradi snemanja video navodil je v podjetju znan kot Mr. Hollywood.

Marko Koren skrbi za sistemsko podporo strankam – pripravi jim delovno okolje in poskrbi, da vse deluje in izgleda tako kot mora.

Sicer pa ljubiteljski odbojkaš in tonski tehnik v Prešernovem gledališču v Kranju.

Primož Smolkovič je vodja projektov, skrbi za to, da je za naročnike prehod na nove sistem čim hitrejši in čim manj stresen.

V službo najraje pride s kolesom in gre še raje domov.

Peter Besal je sistemski analitik in svetovalec. Skrbi za zadovoljne uporabnike v bolnišničnih in zunanjih lekarnah in za nemoteno delovanje programa.

Ko pa čas dopušča, pa rad hodi po svetu.

Andrej Lahovec je sistemski analitik in vzdrževalec informacijskih sistemov. Odgovoren je za pomoč strankam in nemoteno delovanje strojne opreme.

V prostem času amaterski podiralec kegljev.

Tomaž Šenk je programer. Njegove specialitete so softwere development, Oracle PL/SQL Development, Delphi, SQL,…

Občasno se v službo pripelje z mopedom. Malo dlje traja, se pa nadiha svežega zraka.

Tomaž Eržen je sistemski analitik in programer.

V prostem času pa najraje visoko v zraku – jadralno padalski odvisnež.

Mark Lemut je najmlajši član programerske ekipe, ki se odlično znajde v različnih okoljih in jezikih, od C#, Java in SQL, do HTML, CSS, JavaScript in PHP.

S pisanjem kode oblikuje prihodnost, a je ljubitelj zgodovine.

Tomaž Engelman je programer. Skrbi za izvedbo programskih rešitev – v PHP, javaScript, HTML, CSS (v zadnjem času tudi Pl/Sql in Oracle).

V prostem času ga boste najverjetneje našli zatopljenega v šahovsko partijo.

 
 

Bi nas želeli spoznati v živo? Dogovorimo se za pogovor in posvet ob skodelici kave (ali čaja):

 

Ali pa se povežite z nami na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Naziv podjetja:
Naslov:
Telefon:
Fax:
Poslovni račun:
Davčna številka:
Matična številka:

PRONET, Kranj, d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b , 4000 Kranj
+386 (0)4 2 800 800
+386 (0)4 2 800 860
SI56 2900 0005 0759 957
35884193
5548586000