Na poti k uspehu nam pomagajo tudi številna podjetja, s katerimi si delimo vrednote in vizijo prihodnosti poslovanja.

Veseli smo, da jih lahko štejemo kot svoje partnerje.

Mednje sodijo

Microsoft d.o.o.

Je vodilni svetovni ponudnik programske opreme. S partnerstvom zagotavljamo celovito ponudbo in integracijo naših rešitev z Microsoft izdelki, kot je Office 365.

ALSO d.o.o.

ALSO povezuje ponudnike in kupce v panogi informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Njihova tržnica vključuje več kot 188000 izdelkov približno 500 ponudnikov.

prodaja@also.si

ORACLE Software d.o.o.

Oracle je izbrani ponudnik podatkovnih baz, na katerih stojijo naše rešitve. Je drugo največje podjetje na svetu, ki proizvaja programsko opremo. Zanesljivost je zagotovljena.

info_si@oracle.com

iStor d.o.o.

Varnost podatkov je skrb, ki jo jemljemo resno – zato je naš partner tudi podjetje iStor, ki ponuja vrhunsko storitev varnostnega shranjevanja podatkov.

info@istor.net

ZZI d.o.o.

V podjetju ZZI so razvili različne sisteme eIzmenjave za usklajene procese vseh udeležencev v poljubnih verigah, v državni upravi in gospodarstvu.

info@zzi.si

A1 Slovenija d.o.o.

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji z več kot 500 zaposlenih in več kot 700 tisoč uporabniki.

info@a1.si

Visoka šola za računovodstvo

Sodelujemo na področju izobraževanja – izmenjujemo znanje, predavamo, organiziramo dogodke in skrbimo, da so računovodje in podjetniki oboroženi s potrebnim znanjem za uspeh na trgu.

info@vsr.si

Intera d.o.o.

Intera je s sodobno spletno rešitvijo Intrix vodilni slovenski ponudnik CRM aplikacije in tako odličen ter komplementaren partner naši ponudbi.

info@intera.si